Mint minden weboldal, a dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Értem
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért Flexa

Miért Flexa

Örökzöld, kinőhetetlen bútorok Kiemelten biztonságos bútorok Gyors házhozszállítás
Örökzöld bútorok Kiemelt biztonság Extra garancia Gyors kiszállítás

Miért választanak Flexa bútort a szülők, akiknek gyermekük a legfontosabb?

A FLEXA a modern, környezetbarát, skandináv stílusú gyerekbútorok márkája, amely kizárólag csecsemők, kisgyerekek és tinik részére nyújt megoldásokat megfizethető áron. A bútorok szinte együtt nőnek a gyerekekkel, mivel tetszés szerint kibővíthetőek, variálhatóak, így a Flexa gyerekszoba bútor minden életkorban tökéletesen megfelel a család igényeinek. Nemzetközi tesztintézetek szabványainak megfelelő biztonság jellemzi a Flexa gyerekbútorokat: az ágyak és a szekrények sarkai és élei lekerekítettek, az ajtók és fiókok hangtalanul, biztonságosan záródnak. A bútorok több mint 200 munkatársat foglalkoztató európai gyárakban készülnek, a Flexa textilek és matracok minőségét pedig az Öko-tex tanúsítvány garantálja. 

A FLEXA bútor együtt nő a családdal, a gyerekkel. Hogyan?
Nézze meg 75 másodpercen!

Az első Flexa bútor megvásárlására készül?

 

Meglévő Flexa bútorához keres kiegészítőket?

Töltse le az ingyenes Flexa katalógust, vagy ismerje meg a Flexa bútorcsalád tagjait itt!   Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel, aki ingyen segít Önnek kiválasztani a megfelelő kiegészítő darabokat.
 LETÖLTÖM A KATALÓGUST    KÉREM A SZAKÉRTŐ TANÁCSÁT 

 

Örökzöld, kinőhetetlen gyerekbútorok

A Flexa bútorok nem csak attól örökzöldek, hogy valódi, masszív északi fenyőből készülnek, de attól is, hogy a Flexa bútorokat soha nem kell lecserélni másra. 

  • ha nő a gyerek, könnyen hozzáigazítható a Flexa gyerekbútor mérete, megjelenése és összeállítása is
  • ha bővül a család, az egyszemélyes gyerekágyból könnyedén emeletes ágy vagy galériaágy alakítható néhány kiegészítő segítségével
  • masszív, természetes anyagból készülnek, a kifejezetten aktív gyerekek számára is
  • ha kirepülnek a csemeték, könnyen továbbadhatók, hiszen a használt Flexa bútorok iránt is nagy a kereslet tartós  minőségük miatt

 

Kiemelten biztonságos gyerekbútorok

A Flexa bútorokat kizárólag gyermekek számára gyártják, és minden darabját gondosan ellenőrzik, ezért fenntartások nélkül használhatóak a gyerekszobában.

  • Minden bútor az EN71-3, DIN717-3 és DIN 53160 szigorú nemzetközi szabványnak megfelelő tesztelésen esik át. 
  • A magasított/emeletes ágy megfelel az európai EN747:2012A1:2015 szabvány biztonsági és tartóssági követelményeinek.
  • A Flexa textilek és matracok nem tartalmaznak káros anyagokat és minden egyes termék rendelkezik az Öko-tex tanúsítvánnyal
  • A Flexa termékek rendelkeznek a PEFC tanúsítvánnyal, amely a felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer. 
  • A Flexa csak környezetbarát, vizes bázisú vagy UV-lakkokat használ bútorain, amelyek teljes mértékben mérgezőanyag-mentesek. 

Extra hosszú garancia a Flexa gyerekbútorokra

A Flexa kiváló minőségű, hosszú élettartamú megoldásokat kínál. Ezért minden egyes bútorra 5 év, a textilekre, matracokra és egyéb kiegészítőkre 2 év garanciát vállal. Ráadásul a Flexa White vagy a Flexa Classic bútorcsalád elemeire további 5 év utánrendelési garanciát is vállalunk, így biztos lehet abban, hogy ha az alap gyerekágyból  később galériaágyat szeretne készíteni, a szükséges lábakat és létrát biztosan meg tudja majd vásárolni. 

Gyors és kényelmes házhoz szállítás, szerelés

A skandináv Flexa bútorok hivatalos online viszonteladója Magyarországon a Dankids.hu, így nálunk nem csak a teljes Flexa választék érhető el, de mindezt az átlagonsál gyorsabban tudjuk házhoz szállítani, még akkor is, ha a bútorokat egyenesen a dániai gyárból kell Önhöz eljuttatnunk. Sőt, igény esetén akár össze is szereljük új bútorait.

 

A Flexa bútorcsalád tagjai:

 

Keresés