A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Bútorcsaládok

Egészen biztos, hogy a Flexa bútorok között mindenki megtalálja a saját és gyermeke számára legmegfelelőbbet, hiszen több bútorcsalád elemeiből válogathatunk, melyek mind különbözőek ugyan, de a magas minőségben megegyeznek.

A Classic bútorcsalád elemei az egyszerű, kortalan dizájnt képviselik. Az ágyak strapabíró fenyőből készülnek, natúr lakkozással, fehér pácolással, vagy terra színben rendelhetők. Számos kiegészítő elemmel színesíthetők a bútorok, mint pl. kárpitok, polcok, asztalok, stb.

 A modern skandináv dizájnt képviselő White bútorcsalád gyönyörű fehér elemekből áll, melyek természetesen sokféle színes kiegészítővel dobhatók fel. Az alap azonban mindig a tiszta, egyszerű, mégis nagyszerű fehér szín marad. Az ágyak kiváló minőségű MDF lapból, az ágylábak masszív nyírfából készülnek, melyek natúr vagy fehérre pácolt színben is rendelhetők. A hófehér ágyakhoz jó szívvel ajánljuk a pasztell színű (zöld, rózsaszín) vagy akár a fehér leesésgátlót, valamint a csodálatos, élettel teli textileket.

A Play bútorcsalád elemei egyedi, retro jegyeket viselő, skandináv stílust képviselnek. Az organikus formák és a vonzó pasztellszínek modern dizájnnal párosulva alkotják a tökéletes gyerekszobát. A kőrisfa lábak a színezett lábvégekkel könnyedséget és játékosságot kölcsönöznek a bútoroknak.

A Baby bútorcsalád elemei (mint ahogy neve is mutatja) a kisbabákat és szüleiket hivatott kiszolgálni, bár egyes bútorok akár négy éves korig is használhatók. A termékek között megtalálhatóak a legfontosabb bútorok: kiságy, pelenkázó szekrény, etetőszék és még számos apróság, amely egy kisgyerekes család napjait könnyebbé teszi. 

A Cabby bútorcsalád különböző építőelemekből álló rendszer, melyet minden egyes gyereknek saját igényeit figyelembe véve lehet összeállítani. Az elemek magas minőségű  lapból készülnek, lekerekített sarkokkal. Mivel az összeépíthető elemek szélessége és mélysége megegyezik, a tárolóelemek összeállításának csak a fantáziánk szabhat határt.

Basic bútorcsalád tagjai a jól ismert, igényes dán minőséget képviselik, azonban a többi bútorcsaládhoz képest alacsonyabb áron. Ezek a bútorok ugyanolyan minőségű alapanyagokból, ugyanott készülnek, azonban az egyes elemek variációi és a későbbi bővíthetőségi lehetőségek nem mozognak olyan széles palettán, mint a drágább bútorcsaládoknál: kevesebb az összeválogatható elemek száma, inkább kész ágyak/bútorok vannak, ennek következtében nem annyira egyénre szabható, valamint a textilek nem annyira változatosak.

A Freja ágyak a dán dizájnt és a funkcionalitást kombinálják. Az ágy alatti szabad helyet használja ki tárolásra, ahol fiókokban könnyen elférnek a gyermekek játékai, ruhái, könyvei, ágyneműi. Tökéletes az aktív kisgyerekek számára. 

A házikó ágyak legújabb darabjai a Cottage ágyikók, melyek a gyerekszoba központi elemei lesznek. Napközben tökéletes hely az önfeledt játékra és szórakozásra, este pedig a nyugalom szigetévé változik, ahol a legédesebb álmok születnek. 

Az Alfred ágyak kiváló minőségű fenyőből készülnek. Kisebb méretű szobákba is javasolt. Rendkívül jól hasznosítható az ágy alatti terület, lehet belőle élményteli játékok vagy a kényelmes olvasósarok helyszíne, de akár a gyermek különböző dolgait is tárolhatod itt. Fejtámlás, táblás változata pedig igazán különlegessé teszi a szobát.

A Shelfie polcrendszer kiváló minőségű fenyőből és MDF-lapból készül. A vaskos oszlopoknak és lekerített éleknek köszönhetően modern, barátságos, skandináv hangulatú bútor a gyerekszobában, amely az állandóan változó szükségleteket követve végtelenségig variálható, könnyű összeszerelni és minden helyzetben tökéletes választásnak bizonyul.

Keresés