A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

BRAND VALUES

 

Skandináv design

Egyszerű formatervezés, letisztult vonalak és a természetes anyagok jellemzik a FLEXA egyedi, minimalista Skandináv stílusát.  A FLEXA négyszer is elnyerte a Red Dot Design Díjat, amely az egyik legrangosabb elismerések közé tartozik a világon.

Szakértői ismeretek

A FLEXA szakemberei átfogó ismeretekkel rendelkeznek a gyermekek fejlődésével kapcsolatban, folyamatosan követik a legújabb trendeket, fókuszcsoport interjúkon vesznek részt, fogyasztói felméréseket végeznek, otthonosan mozognak a különböző bútorokra vonatkozó jogszabályokban, és a FLEXA több mint 45 éves tapasztalata az, melynek segítségével a lehető legtökéletesebb tervezéssel és kivitelezéssel készíti a gyermekbútorokat, kielégítve a növésben lévő gyerekek igényeit.

Biztonságos kialakítás

A gyerekek kíváncsiak, élénkek és játékosak, a biztonságuk számunkra a legfontosabb, különös figyelmet fordítunk a bútoraink megtervezésénél a biztonságra, termékeink megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és követelményeknek.

Funkcionalitás

A funkcionalitás és a rugalmasság a FLEXA fő jelmondata. Sok bútordarabunk könnyen variálható, több funkcióval rendelkezik, és tervezésének köszönhetően kiváló választás olyan gyerekszobákba, ahol fontos a helytakarékosság. Könnyű variálhatóságának köszönhetően folyamatosan igazítható a növekvő gyermek igényeihez.   

Tiszta anyagok

Az összes anyagunkat gondosan megválogatjuk, így biztosítva a maximális biztonságot a gyermekek és a környezet védelme érdekében. Termékeinket környezetbarát módon kezeljük biztonságos UV- vagy vízbázisú lakkokkal, formaldehidektől és oldószerektől mentes anyagokkal, melyek egyáltalán nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Az összes bútorunk megfelel a legszigorúbb EU előírásoknak.

Játékosság

A FLEXA-nál a játékot tekintjük a tanulás egyik elsődleges mozgatórugójának a gyermekek életében. Ezért fejlesztjük és tervezzük termékeinket játékosra, így segítve a gyermekek fejlődését.

Minőség és kivitelezés

A tervezés és a kivitelezés minden apró részletére különös figyelmet fordítunk, bútoraink ezért is rendkívül tartósak és robusztusok, egész életen át tartanak. Számunkra ez az igazi kivitelezés.

 


Cégünk, az Arte Group Kft. közel 10éve foglalkozik gyermekbútorokkal. Ezen hosszú idő alatt rájöttünk, hogy csak a minőségi, tartós, biztonságos bútorokat érdemes forgalmaznunk, hiszen a mindennapokban ezek azok, amelyek valóban örömet okoznak használóiknak (mert esztétikusak, praktikusak, színesek és a minőségük nem romlik) és boldogságot a szülőknek, hiszen ők akkor elégedettek, ha gyermeküket derűsnek látják és biztonságban tudhatják. Ez pedig csak magas minőségű, bevizsgált bútorok között lehetséges. Kisgyerekeket nevelő szülőkként napi tapasztalatból tudjuk, hogy a gyerekek mennyire mozgékonyak, kreatívak és játékosak, ezért nagy igénybevételnek vannak kitéve a körülöttük lévő tárgyak. A Flexa bútoroknál ismeretlen a kiesett csavar. az eltört ágyrácsléc, a lekopott festék vagy a szakadt, fakult textília.

Hiszünk a Flexában, mert tudjuk, hogy amit árulunk az jó és hasznos, és reméljük, hogy minél több családhoz eljut az üzenetünk, miszerint a gyerekeknek nemcsak óvó néniből, matektanárból, focicipőből meg iskolatáskából kell a legjobb, hanem szobaberendezésből is, hiszen a legtöbb időt itt tölti.


Szolgáltató adatai:

Cégnév: Arte Group Kft
Szolgáltató székhelye: 1171 Budapest Prém utca 3
Cégjegyzékszám: 0109936979
Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság
Számlavezető bank: CIB Bank
Bankszámlaszám:10700615-70542275-51100005
Tel.: 06-30-99-12-041
E-mail:info@dankids.hu


 

Tel.: +36309912041
E-mail: info@dankids.hu

 

Munkatársaink:

  Gazsó Tamás
ügyvezető
Tel: +36309912041
Email:tamas.gazso@dankids.hu
   
   

Keresés