A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Asztalmagasság

 

Hogyan állítsuk be az asztal magasságát? 

A FLEXA asztalok az évek során együtt nőnek gyermekeiddel. Asztalaink biztos társai lehetnek gyermekeidnek egészen első osztálytól az egyetemi évekig. A FLEXA asztalok olyan intervallumban állíthatók, hogy az egészen a 110 cm magas gyermektől a 180-190 cm magas fiatalig kényelmesen használható legyen.

Miért fontos az asztal magassága?

Tudjuk, hogy a mai gyerekek sokkal többet ülnek az asztalnál, mint régebben, néha még többet is, mint mi az irodában. Kezdve az iskolában, majd otthon a házi feladat elkészítése és tanulás közben. Játszanak, számítógépeznek, rajzolnak az asztalnál. Nem csoda, hogy egyre több gyermeknél fejfájás, hátfájás és izommerevség észlelhető. A rossz tartás nem csak egészségügyi kockázattal jár, de a kicsik koncentrációs képességét is rontja.

Hogyan segíthet ebben a FLEXA? Egyszerű! Ergonomikus asztalokkal, melyek gyermekeddel együtt nőnek, magasságuk és asztallapjuk könnyedén állítható. Az állítható asztallapnak köszönhetően elkerülhető a nyaki izmok túlzott terhelése, nyújtása rajzolás vagy olvasás közben. A részletekért kattints IDE.

Tekintsd meg asztalainkat ITT >

. 

FLEXA asztalok magasságának az állíthatósága:


TERMÉK


Hogyan állítható a magasság?


Magasság állíthatósága: 

Classic

Az asztal lábán található tekerőkar segítségével. 53,5 - 76,5 cm között

Classic 2 

 Az asztal lábain található csavarok segítségével 55 - 75 cm között

EVO 

 Az asztal lábain található foggantyúk segítségével

58 - 83 cm között

MOBY

Az asztal lábán található tekerő foggantyúk tekerésével. 58 - 83 cm között

WOODY

Az asztallap alatt található karok segítségével.  51 - 85 cm között

WHITE

Az asztal lábain található csavarok segítségével 65 cm

POPSICLE

- 60 cm

 


 

Keresés