A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Állítható asztallap

Mire jó a dönthető asztallap?

Az egészséges hát a legfontosabb!

A gyerekek rengeteget ülnek az íróasztal mellet, a tökéletes asztal kiválasztásánal elengedhetetlen szempont a gerinc védelme. A jelenlegi iskolakövetelmények mellett, csakis egy ergonomikus asztal és forgószék tudja megadni a gyermekünknek azt a kényelmet, mely garantáltan nem megy az egészségük rovására. A helytelen tartás vagy rossz íróasztal és szék következményeképpen gyakran tapasztalhatunk hátfájást, izom merevséget és fejfájást gyermekünknél. Ezek a tünetek pedig súlyosan befolyásolhatják a kicsik teljesítményét.

Mindez könnyedén elkerülhető és minimalizálható a megfelelő tanulókörnyezet kialakításával. Megfigyelhetjük, hogy a gyerekek gyakran mocorognak tanulás közben, tartásuk is folyamatosan változik, egy jó íróasztal igazodik a gyermekek igényeiez és különböző feladataik során különböző dőlésszögben nyújtanak megfelelő támaszt a különböző munkálatokhoz. 


 

A FLEXA asztalok speciális, állítható asztallapja

A FLEXA íróasztalok segíthetnek megőrizni a gyermekek gerincének egészségét. A hosszas ülés  gyakran megterheli a gerincet. A gerinc védelmének egyik legjobb módja ülés közben, az asztallap állíthatósága. Az egyszerűen állítható asztalok, kényelmes és dinamikus tanuló környezetet teremtenek gyermeked számára. A legjob, hogy egyaránt ülve és állva is lehet az asztat használni, hisz a gyerekek sok olyan problémába ütközhetnek feladataik során, amikor az egyenes asztallap nem kényelmes, felé kell hajolni, megterhelve ezzel a gerincüket. Azonban a FLEXA dönthető asztallappal ellátott asztalaival, ez többé ne lehet probléma. 

Különböző tevékenységek, különböző asztallap beállítások

Lehetőség van a A FLEXA asztallapok dőlésszögének beállítására is. Ez azért fontos, mert minden tevékenység különböző asztallap beállítást, dőlésszöget igényel. Például, mikor a gyerekek rajzolnak vagy festenek, ajánlott az asztallap dőlésszögét 0 és 5° közé állítani. Íráshoz inkább 8 és 12° közötti tartomány, az olvasáshoz pedig 15 és 20° ajánlott. A FLEXA asztalok lapjának beállítása rendkívül egyszerű, akár a gyerekek is könnyen és biztonságosan beállíthatják. 

 

Keresés