A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

NYERJ Helyet!

NYERJ Helyet!

Napjainkban az életterünk egyre kisebb. Ezért sokunknak megfordul a fejében, hogyan is lehetne egy kis helyet nyerni a gyerekszobában? A FLEXA erre is gondolt! A következő cikkünkben a legnépszerűbb helytakarékos megoldásokról olvashatsz, melyek nagyban megkönnyíthetik a kis lakásban élő családok életét. 


 

Válassz kihúzható fiókot egyszemélyes alapágyad alá!

Nem mondunk azzal újat, hogy az ágy alatti helyet vétek lenne kihasználatlanul hagyni. Meglévő FLEXA alapágyadhoz bármikor vásárolhatsz kihúzható fiókot, ha pedig épp ágyvásárlás előtt állsz, javasoljuk, hogy vásárolj egy ágyfiókos szettet ITT vagy kattints a képre. A gumikerekeknek köszönhetően a padló nem sérül, könnyen kihúzható.

Vásárolj meglévő FLEXA alapágyadhoz kihúzható fiókot az alábbi linkeken:


Válassz kihúzható vendégágyat egyszemélyes alapágyad alá!

Mint már említettük, az ágy alatti hely fontos ha helytakarékosságról van szó. Gyakran átjön a nagymama / nagypapa vagy egy-egy kis barát, de nincs hol aludniuk? Többé ez sem lehet probléma! Válassz olyan alapágyat, mely vendégággyal együtt kapható ITT vagy a képre kattintva. A FLEXA Classic, Nor és WHITE ágyakhoz kapható vendégágyak lábai egy magasságba emelhetőek az alapággyal.

Ha még több helyre vágysz, nem kell választanod a fiókok és a vendégágy között! Mindkettőt az ágy alá építheted. Ha épp ágyvásárlás előtt álltok, lehetőség van kész ágyfiókkal és vendégággyal felszerelt alapágyakat vásárolni ITT

Meglévő FLEXA alapágyadhoz bármikor vásárolhatsz vendégágyat önmagában vagy fiókokkal kiegészítve. 

Vásárolj meglévő FLEXA alapágyadhoz kihúzható vendégágyat és fiókokat az alábbi linkeken:


Félmagas galériaágy - Ágy alatti magasság: 74 cm

Amikor már az egyszemélyes ágy alatti hely sem elég, hozd ki a legtöbbet gyermeked szobájából félmagas galériaággyal! Nézd meg félmagas galériaágy kínálatunkat ITT vagy a képre kattintva. Természetesen meglévő alapágyadból, lábak és létra vásárlásával bármikor félmagas galériaágyat varázsolhatsz. Amellett, hogy ez a magasságú ágy csúszdával is felszerelhető, remek teret biztosít, mind ágy alatti tárolószekrények, polcok elhelyezéséhez, ahogyan a fenti képen is látható, mind játszósarok kialakításához. 

ÁGYLÁBAK ÉS LÉTRA MEGLÉVŐ FLEXA ÁGYADHOZ - FÉLMAGAS GALÉRIAÁGY KIALAKÍTÁSA (120 cm magas)

* Ne feledd, fő a biztonság! Mindig szerelj leesésgátlót a galériaágyhoz, ha meglévő ágyadat bővíted! A leesésgátlókat megtalálod ITT.

A FLEXA Nordic és Basic termékcsaládhoz kihúzható íróasztal választható. 

A POPSICLE termékcsaládban egyedülállóan már az ágyhoz felvezető lépcsőben is tárolhatsz ezt-azt, ugyanis elérhetőek tárolóval felszerelt POPSICLE lépcsők is. 


Galériaágy - Ágy alatti magasság: 139 cm

Mikor gyermeked iskolába kezd járni, szükségetek lesz egy íróasztalra. A gyerekszoba is lassan átalakul, egyre nagylányosabb / nagyfiúsabb szobára vágynak a kicsik is. Na és hogyan alakítsd meglévő kisméretű szobájukat a növekvő igényeikhez? Egyszerű! FLEXA galériaággyal. Válogass a galériaágyaink között ITT vagy a képre kattintva. 

Az ágy alatti tágas hely remek lehetőséget nyújt az íróasztal és egy polcos szekrény elhelyezéséhez, de bátran használd a fantáziád és rendezd be tetszés szerint.

ÍRÓASZTALOK: Nézz szét remek íróasztal választékunk között ITT. Vagy az ágyra szerelhető íróasztalok között ITT

Már van FLEXA  alapágyad, de szeretnél belőle Magas Galériaágyat építeni? Az alábbi linkeken megrendelheted a szükséges ágylábakat és létrákat: 

* Ne feledd, fő a biztonság! Mindig szerelj leesésgátlót a galériaágyhoz, ha meglévő ágyadat bővíted! A leesésgátlókat megtalálod ITT.


 
CASA SZETT - Tökéletes megoldás galériaágy alá!
 
Hozd ki a maximumot a gyerekszobából! Bővítsd már meglévő FLEXA ágyadat a CASA szettel és vásárold meg a szetthez szükséges kiegészítőket az alábbi linkeken. Ha ágyvásárlás előtt állsz és a praktukus CASA szettet szeretnél az ágy alá, együtt is megvásárolható az ágy és a szett ITT vagy a képre kattintva, mely a későbbiekben tetszés szerint visszaalakítható akár egyszemélyes alapággyá is. 
A szett egy ágyra akasztható polcos íróasztalt, egy vendégággyá alakítható, ágyneműtartós kanapét foglal magában. A kihúzható ágyhoz szükséges matrac és párna szett külön kapható ITT.
 
 
Meglévő FLEXA ágy átlakaítása - CASA szett kiegészítők:
 
 • CLASSIC ÁGY
  • Lábak és látra: ITT
  • Kiegészítők: ITT
 • WHITE ÁGY
  • Lábak és látra: ITT
  • Kiegészítők: ITT
 • NOR ÁGY
  • Lábak és látraITT
  • Kiegészítők: ITT

* Ne feledd, fő a biztonság! Mindig szerelj leesésgátlót a galériaágyhoz, ha meglévő ágyadat bővíted! A leesésgátlókat megtalálod ITT.


 

Emeletes ágyak

Tudtad, hogy a FLEXA alapágyból nem csak különböző méretű galériaágyakat de emeletes ágyakat is alakíthatsz? Ráadásul nem elégszünk meg az egyszerű emeletes ágyakkal, hiszen tudjuk, minden szoba más és a gyermekek igényei is eltérőek. Találd meg a neked megfelelő emeletes ágyat ITT vagy a képre kattintva. Legyen az hagyományos, eltolt, elfordított vagy alul szélesebb kombiágy, nálunk biztosan megtalálod amit keresel!

Mindemellett, még több helyet spórolhatsz ha az alsó ágy alá további fiókokat vagy vendégágyat szerelsz! Helytakarékosság felsőfokon! 

Vásárolj meglévő FLEXA emeleteságyadhoz kihúzható fiókot az alábbi linkeken:

* Ne feledd, fő a biztonság! Mindig szerelj leesésgátlót az emeleteságy felső szintjére, ha meglévő ágyadat bővíted! A leesésgátlókat megtalálod ITT.

Keresés