A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Inspirációk

Az Ön gyermeke is hercegnő-, vagy éppen tűzoltó korszakát éli? Akkor kukkantson be a különböző témájú Flexa textilek világába!

A Flexa textilekkel a fantázia világának és a játéknak még több teret teremthetünk - mindig a gyermek korának, nemének és személyiségének megfelelően. A textilek különböző témákban érhetők el; a mesebeli hercegnőtől és vidám erdőtől, a kalandos szafarin és bátor kis hősökön át egészen az izgalmas helikopterek és közlekedési eszközök világáig.


 

 

 

 

 

 

 Legyél mesebeli kis hercegnő, játssz a várban és rejts el apró kincseket az oldaltáskában, játssz a varázslatos unikornissal!

A hercegnő textilek témája nagyon lányos, a motívumok aranyos pasztell színekben pompáznak. 

 

Itt található az összes kis hercegnő kárpit.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

A kis hősök témájú textilek az ágyat valódi tűzoltóálomássá  varázsolják, melyből a kicsi figyelhet és elolthatja a tüzet.

A babzsák remek mentő kutya lehet, gyermeked új, legjobb barátja, aki a tűzoltóság munkáját segíti. Parkold le a tűzoltóautót az ágy alatti garázsban.

 

Itt található az összes kis hős kárpit.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

A Flexa erdő-textilekkel felfedezhetünk egy barátságos és vidám erdőt, ahol reggeltől estig játszhatnak a kedves barátok, sok-sok kalandot átélve.

 

Itt található az összes erdő  kárpit

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Melyik kisfiú ne szeretne autókkal, repülőkkel, egyéb járművekkel játszani?

Természetesen mindegyik. A Flexa kifejezettem a járművek szerelmeseinek alkotta meg a közlekedés mintás kárpitját, azért, hogy az egész nap játékosan teljen.

Autókat, repülőket a kezecskékbe és indulhat a móka!

 

Itt található az összes közlekedés kárpit.

 

 

 

 


 

 

 

 

A Flexa Wild Safari termékei a szafari izgalmas világát hozzák közel a gyerekekhez.

Lesse meg a barlang mélyéről a vadállatokat, és találjanak ki együtt izgalmas történeket. A kalandok, és élmények új színt visznek a gyerekszobába. Egy új világot ad a gyermeki fantáizának.

Fejleszti a kreativitást, miközben az állatok világa is egyre érdekesebb lesz a kis felfedezőknek. 

Itt található az összes Wild Safari termék.

 

 

 

 

 

 

Keresés