A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

FLEXA Textil 2019

 

Az új textil gyűjtemény egyedi és ötletes kiegészítője lehet a gyerekszobának. A Kis Hősök mintája a mindennapok hőseiről szól, mint például tűzoltók és rendőrök. Amíg a Kis Hercegnők kollekció a hercegnők varázslatosan gyönyörű világát ábrázolja unikornisokkal és hattyúkkal kiegészítve.

Mindegyik textilsorozathoz megtalálható a hozzá illő ágyneműhuzat, játszó függöny és ahhoz tartozó hosszabbító elemek, alagút, mely egyaránt használható az ágyon és a földön is, párna, oldaltáska, tároló doboz és babzsák puff.

KIS HŐSÖK – ITT JÖN A FELMENTŐSEREG

A 3-6 éves gyermekek imádnak játszani és fejlődésük érdekében elengedhetetlen a szerepjáték. Minden FLEXA termék, beleértve a Kis Hősök gyűjteményt, tervezésénél arra törekszünk, hogy játékra ösztönözzük a gyerekeket. Gyermeked bemászhat a kis alagútba mely hirtelen egy tűzoltóállomássá alakul át, melyből a kicsi figyelhet és elolthatja a tüzet. A babzsák remek mentő kutya lehet, gyermeked új, legjobb barátja, aki a tűzoltóság munkáját segíti. Parkold le a tűzoltóautót az ágy alatti garázsban – határ a csillagos ég!

 

KIS HERCEGNŐK– EGY KÉPZELETBELI VILÁG

A Kis Hercegnők textilcsalád egy varázslatos, tündérmesébe illő világot teremt bármely gyerekszobába. Gyermeked igazi hercegnőnek érezheti magát egy hatalmas kastélyban, újdonsült unikornis és hattyú pajtásaival. A gyönyörű hattyú a függönyre festve korábban egy rút kiskacsa volt, de csodálatos átváltozása után a palotában talált új otthonra és most gyermeked legjobb barátja, kivel megoszthatja reményeit és álmait. Az ágy alatt található a csodálatos tündérkert ahova a kastély titkos kulcsát rejtették el. Gyermeked és az egyszarvú babzsák puff együtt fedezhetik fel a varázslatos kert rejtelmeit, talán még egy békával is találkoznak, aki elbűvölő herceggé változik, ha megcsókolják.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: FLEXA Textil 2019

Keresés