A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Miért Flexa?

Miért Flexa?

Miért választanak Flexa bútort a szülők, akiknek gyermekük a legfontosabb?

A FLEXA a modern, környezetbarát, skandináv stílusú gyerekbútorok márkája, amely kizárólag csecsemők, kisgyerekek és tinik részére nyújt megoldásokat megfizethető áron. A bútorok szinte együtt nőnek a gyerekekkel, mivel tetszés szerint kibővíthetőek, variálhatóak, így a Flexa gyerekszoba bútor minden életkorban tökéletesen megfelel a család igényeinek. Nemzetközi tesztintézetek szabványainak megfelelő biztonság jellemzi a Flexa gyerekbútorokat: az ágyak és a szekrények sarkai és élei lekerekítettek, az ajtók és fiókok hangtalanul, biztonságosan záródnak. A bútorok több mint 200 munkatársat foglalkoztató európai gyárakban készülnek, a Flexa textilek és matracok minőségét pedig az Öko-tex tanúsítvány garantálja. 


A FLEXA bútor együtt nő a családdal, a gyerekkel. Hogyan?
Nézze meg 75 másodpercen!

 

A Flexa olyan gyermekbútor-rendszereket alkot, melyek folyamatosan követik nemcsak a gyerekek testi növekedését, hanem az értelmi fejlődésüket, ízlés-, és igénybeli változásaikat is. Sőt, a család egészére gondolva tervezik a bútorokat, hiszen arra is kínál megoldást, ha bővül a család és a nagyobb gyermeknek meg kell osztania korábbi birodalmát testvérével, testvéreivel.

           

A bútorcsaládok úgy vannak kitalálva, hogy egy alapelemhez számos különböző kiegészítő választható, így mindig gyermekünk egyedi igényeinek legmegfelelőbb bútort tudjuk kialakítani. Néhány alkatrész felszerelésével egy egészen más ágyat kaphatunk, vagy akár a korábban vásárolt részek leszerelésével egyszerűsíthetünk az ágyon. A Flexa garanciát vállal rá, hogy az alkatrészek folyamatosan megvásárolhatók.

Ez a Flexa system,  képre kattintva további információk talál a Flexa systemről:

 

 

Mivel a Flexa hosszútávon gondolkodik, ezt a bútorok minősége is visszatükrözi. Jól tudják a tervezők, hogy egy gyerekbútornak nemcsak esztétikusnak kell lennie, hanem strapabírónak, időtállónak és nem mellesleg egészségesnek is, hiszen a gyermekek sok időt töltenek a bútorok között. Éppen ezért a Flexa bútorok északi fenyőből készülnek (a kevesebb napsütés miatt ezek a fák lassabban nőnek, masszívabbak), a felületkezelésük semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, a  textilek öko-textil minősítésűek, valamint számos tanúsítvánnyal rendelkeznek.

…ezért hiszünk mi a Flexában.

 

Még mindig van kérdése?

'10 TIP HOGYAN VÁLASSZ GYEREKÁGYAT' e-könyv önnek készült, és most teljesen ingyen letöltheti!
Csak adja meg email címét, és már küldjük is a linket, ahonnan letöltheti az e-könyvet! 
Sőt, 
ha hírlevelünkre is feliratkozik,
nemcsak akcióinkról és játékainkról fog az elsők közt értesülni,
de 
egy online vásárlási utalvánnyal is megjutalmazzuk.

 

 

* kötelező megadni
Feliratkozik a hírlevelünkre?
 

 

 

GARANCIA

A Flexa kiváló minőségű, hosszú élettartamú megoldásokat kínál. Ezért minden egyes bútorra 5 év, a textilekre, matracokra és egyéb kiegészítőkre 2év garanciát vállal.

ALKATRÉSZ GARANCIA

Amikor Ön a Flexa White vagy a Flexa Classic bútorcsalád ágyát vásárolja meg, akkor egy olyan flexibilis rendszer részét választja, amely változtatható és szükség szerint bővíthető.Ez azt jelenti, hogy ha van egy meglévő alap egyszemélyes ágya és galériaágyat szeretne a szobába, csak lábakat és létrát kell vásárolni és a meglévő ágyat összeépítheti az új alkatrészekkel. A  Flexa 5 éves utánrendelési garanciát vállal a Flexa White és Flexa Classic bútorcsaládok elemeire. 

               

  

KÁROSANYAG-MENTES BÚTOROK , LAKKOK

Annak érdekében, hogy a Flexa bútorok optimális és esztétikus felületet kapjanak, több rétegben lakkozzák őket. A lakkozás erőssé és ellenállóbbá teszi a bútorokat. Ehhez az eljáráshoz a Flexa csak környezetbarát, vizesbázisú vagy UV-lakkokat használ, amelyek megfelelnek az európai normáknak és teljes mértékben mérgezőanyag-mentesek. A lakkok kiváló minőségűek, ez teszi a bútorok felületét strapabíróvá és ellenállóvá, legyen szó nedvességről, vagy akár egy kisgyerek fognyomáról.

 

BIZTONSÁG

A Flexa óvja a gyermekek egészségét, ezért minden bútor az EN71-3, DIN717-3 és DIN 53160 szigorú nemzetközi szabványnak megfelelő tesztelésen esik át. Ez biztosítja a vásárlók számára, hogy a Flexa bútorok teljes mértékben biztonságosak. A Flexa bútorokat kizárólag gyermekek számára gyártják. Minden egyes darabját gondosan ellenőrzik, ezért fenntartások nélkül használhatóak a gyerekszobában. A Flexa bútorokon pl. nincsenek éles sarkok és veszélyes élek, ugyanis minden le van gömbölyítve.

A jelenlegi jogszabályok előírásai szerint a magasított/emeletes ágynak 4 biztonsági korláttal és a magasan elhelyezkedő ágyhoz vezető létrával vagy dobogóval kell rendelkeznie. A magasított/emeletes ágy megfelel az európai EN747:2012A1:2015 szabvány biztonsági és tartóssági követelményeinek. 

MINŐSÉG

A FLEXA egyet jelent a modern, környezetbarát, skandináv stílusú lakberendezéssel, amely kizárólag csecsemők, kisgyerekek és tinik részére nyújt megoldásokat, mindezt megfizethető áron. A Flexa bútorok szinte együtt nőnek a gyerekekkel, mivel tetszés szerint kibővíthetőek, variálhatóak, így mindig az aktuális szükségleteknek felelnek meg. Nemzetközi tesztintézetek szabványainak megfelelő biztonság jellemzi a bútorokat: az ágyak és a szekrények sarkai és élei lekerekítettek, az ajtók és fiókok hangtalanul és biztonságosan záródnak. A bútorok több mint 200 munkatársat foglalkoztató európai gyárakban készülnek, a textileket Ázsiában gyártják.

ÖKO-TEX SZABVÁNY (természetes anyagok)

A Flexa textilek és matracok nem tartalmaznak káros anyagokat és minden egyes termék rendelkezik az Öko-tex tanúsítvánnyal. Ez a garancia arra, hogy a bevizsgált termékek kemikáliák és mérgező anyagok tekintetében lényegesen magasabb követelményeknek felelnek meg, mint a tanúsítvánnyal nem rendelkező anyagok. A matracok huzata az optimális higiénia és kényelem érdekében levehető és a mosható.

PEFC (A Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes)

A Flexa termékek rendelkeznek a PEFC tanusítvánnyal, amely a felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer. A minősítés szavatolja, hogy az erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak betartják a szervezet szabványait és előírásait, s az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Miért Flexa

Keresés