A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Kika gyerekágy = Flexa gyerekágy?

Kika gyerekágy = Flexa gyerekágy? Interjú Gazsó Tamással, a Flexa Shop by Dankids vezetőjével arról, hogy miért emlegetik sokan a Flexa ágyakat Kika gyerekbútorként.


- Igaz-e, hogy sokaknak még most is Kika gyerekágy vagy Kika emeletes ágy jut eszébe, ha Flexa gyerekbútort lát? Gazsó Tamás, a Flexa Shop by Dankids vezetője válaszol:

- Valóban még most is sok olyan vásárlóval találkozunk, akik Kika emeletes ágyat, Kika magasított ágyat vagy csúszdás ágyat keresve találnak ránk. Ők valójában a dániai Flexa gyár gyerekágyait keresik. A Kika áruházakban Magyarországon ugyanis a Flexa gyerekbútorok voltak talán a legnépszerűbbek kategóriájukban, így sokan láthatták a boltokban kiállítva a modern, lekerekített formavilágú skandináv gyerekbútorokat. Akik ezeket a szép és strappabíró ágyakat közelebbről is megnézték, azok persze láthatták rajtuk a Flexa márkajelzést, de sokan csak távolabbról gyönyörködtek a dán formatervezők kreatív alkotásaiban, így nem feltétlenül tudják, hogy amit ők Kika gyermekágyként ismernek, az valójában a Flexa terméke. 

Kika gyerekágy a Flexától!

- Mit gondolsz, miért éppen a Flexa ifjúsági ágyait és gyerekágyait forgalmazta a Kika Magyarországon?

- Én úgy tapasztaltam, hogy a Kika áruházak mindig kiváló minőségű lakberendezési tárgyak kínáltak. Szerintem épp az volt az ismérvük, hogy modern, szép, praktikus és időtálló bútorokat vásárolhattunk náluk, és a Flexa gyerekágyak pontosan ilyenek. A skandináv bútorgyár kifejezetten a stílusos, hosszú távon is használható gyerekbútorok készítésére szakosodott. Minőségi alapanyagból dolgoznak, a fát csak biztonságos, gyerekbarát lakkokkal és festékekkel kezelik, ügyelnek a balesetek megelőzésére például a bútor éleinek és sarkainak lekerekítésével vagy a leesésgátlók használatával. A Flexa gyerekágyak Európában készülnek, minden releváns EU-s szabványnak kiválóan megfelelnek, és olyan tartósak, hogy a gyár öt év garanciát vállal bútoraira.


- A Kika áruházak magyarországi bezárása után hol lehet most megvásárolni ezeket az ágyakat? 

- A Flexa shop by Dankids (dankids.hu) webáruházban már évek óta elérhető a Flexa teljes termékkínálata. A Kika áruházak bezárása óta Magyarországon mi vagyunk a Flexa bútorainak hivatalos forgalmazói. Budapesti bemutatótermünkben jónéhány Flexa bútor személyesen is megtekinthető, de a teljes választék olyan széles, hogy azt még a nagyáruházak sem voltak képesek bemutatni. Csak ágyakból több mint száz variációt forgalmazunk, a csúszdás ágyaktól kezdve a házikós ágyakon, kuckós ágyakon és a klasszikus gyerek heverőkön át a különböző emeletes ágyakig, amelyek között L-alakú és eltolt is található. Érdemes böngészni a webshopban, vagy letölteni a legfrissebb Flexa katalógust, hiszen a Flexa paletta lényegesen szélesebb, mint a már ismert "Kika gyerekágy" választék.

Kika emeleteságy a Flexától!

- Azoknak is érdemes felkeresni a dankids.hu webshopot, akik a Kika-ban korábban már megvásárolták a saját Flexa gyerekágyukat? 

- Mindenképpen, hiszen a Flexa ágyak sajátossága, hogy együtt nőnek a gyerekekkel, azaz az évek során úgy alakíthatóak, hogy az mindig megfeleljen a gyermek vagy gyermekek életkori sajátosságainak. Ehhez csak néhány kiegészítőt kell megvásárolni, amelyekkel az alapágy könnyedén átalakítható csúszdás ággyá vagy emeletes ággyá, de olyan magasított galériaágy is lehet belőle, ami alatt elfér egy íróasztal vagy akár egy vendégágy is. A Dankids Flexa webshopjában az ágybővítés menüpont alatt találhatóak meg azok a kiegészítő elemek, amik garantáltan illeszkednek a korábban még a Kika-ban vásárolt Flexa ágyakhoz is. Ez szintén a Flexa ügyfélbarát hozzáállásának köszönhető, hiszen a gyártó öt év 5 éves utánrendelési garanciát vállal a Flexa White és Flexa Classic bútorcsaládok kiegészítő elemeire. Másfelől érdemes körülnézni a Textilek menüpontban is, ahol ágyfüggönyök, oldalpárnák és ágyra függeszthető textil tárolók is beszerezhetőek a már otthon lévő Kika / Flexa emeletes ágyakhoz. 

 

NÉZD MEG ITT A TELJES ÁGYVÁLASZTÉKOT!

Nem tudod eldönteni, hogy melyik ágy lenne a legjobb számotokra?

'10 TIP HOGYAN VÁLASSZ GYEREKÁGYAT' e-könyv neked készült, és teljesen ingyen a tiéd lehet!
Add meg itt adataidat, és már küldjük is a linket, ahonnan letöltheted az e-könyvet! 
Sőt, 
ha hírlevelünkre is feliratkozol,
nemcsak akcióinkról és játékainkról fogsz az elsők közt értesülni,
de 
egy online vásárlási utalvánnyal is megjutalmazunk.

 

 

* kötelező megadni
Feliratkozol a hírlevelünkre?
  •  

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Dankids Flexa bútorok a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban ( https://www.dankids.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3) foglaltakat.

Keresés