Mint minden weboldal, a dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz. Értem
Menü

FLEXA NAST BABY

 

Egészen a névválasztástól a tökéletes óvoda tervezéséig készülünk a baba érkezésére, ez egy igazán izgalmas időszak. Fészket építünk - egy meleg, védett, biztonságos helyet, ahol a baba felnő majd. A FLEXA NAST BABY kollekciójában öt tétel található, amelyek mindegyike megfelel a csecsemő gondozás szigorú biztonsági előírásainak.

 

 

JELLEGZETESEN SKADINÁV ÉRZÉS

A gyűjtemény a legkiemelkedőbb FLEXA értékek és a skandináv hagyományok alapján készült. 

A FLEXA-nál a nagyon magas termékbiztonsági szabványok biztosítására törekszünk. A Näst kollekció megfelel a legszigorúbb baba- és gyermekbútorokra vonatkozó normáknak és előírásoknak is. Csak vízalapú és UV-alapú lakkokat használunk, amelyek nem tartalmaznak semmit, ami károsíthatja gyermekeit. A fiókos szekrényben és a szekrényajtóban a kis ujjak biztonságban vannak, és biztonságos távolság van a korlátok között a Näst babaágyban is. Minden bútorunk Európában készül, Dániában tervezve. A tervező kerek formákat és sima felületeket választott, hogy egyszerűen és jellegzetesen skandináv hangulatot hozzon létre.

 

5 az 1- ben állítható magasságú babaágy

Fiókos pelenkázószekrény

2 ajtós 2 fiókos szekrény fenyővázzal, fehér fenyőelőlappal

3 ajtós 2 fiókos szekrény fenyővázzal, fehér fenyőelőlappal

Habszivacs matrac

 

 

NŐJJÜNK FEL EGYÜTT

Nézze meg a videót 60 másodperc vidámságért Tekintse meg a Flex Nast katalógust. 
Tekintse meg a FLEXA Näst teljes kollekcióját.  

 

 

 

 

 

 

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.