A dankids.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Flexa system

Flexa system

A Flexa bútorok kinőhetetlenek, mivel a gyermek igényeinek megfelelően bármikor bővíthetők, variálhatók. A FLEXA SYSTEM azt jelenti, hogy az egyszer megvásárolt alapágyhoz bármikor újabb kiegészítőket vásárolhatunk, melyekkel más jellegű ágyat hozhatunk létre. De természetesen arra is van lehetőség, hogy az egyes elemeket leszereljük az ágyról és másként használjuk azt. Ehhez a rendszerhez a Flexa Classic és Flexa White bútorcsalád elemei tartoznak. 

A Flexa bútorok követik a gyermekek változó méreteit és igényeit, hiszen egy hároméves ovisnak egészen más szükségletei vannak, mint egy tízéves tininek, vagy egy 16éves kamasznak. A Flexa rendszer nagyszerűsége abból adódik, hogy ezeket a változó igényeket a bútorok kis változtatásokkal folyamatosan ki tudják szolgálni. Hogyan?

 


2 éves gyerekeknek

Amikor 2-3 éves gyermekünk kinövi a rácsos kiságyat, érdemes számára nagy méretű ágyat választani (190cm vagy 200cm), hiszen ezt a későbbiekben már nem kell lecserélnünk. Az ágy alacsony, és választhatunk hozzá biztonsági korlátot, amely szinte teljesen körbeveszi az ágyat, így tökéletesen biztonságos a kicsiknek.

+ + =
Classic alapágy   3/4-es leesésgátló   Hátsó korlát    

 

Ehhez az ágyhoz akár vendégágyat (az ágy alá helyezhető), akár alsó fiókot is tudnunk bármikor vásárolni. Különböző textilekkel pedig igazán egyedivé tehetjük:vásárolhatunk hozzá alagutat, tárolózsebet vagy akár párnákat, ágyneműt.           


+ 3 év

Három év elteltével gyermekünk már 6 éves és ilyenkor gyakran szeretnének a lurkók galáriaágyat. Mi sem egyszerűbb, a Flexa alapágy könnyedén átalakítható: csak a megfelelő lábakat és létrát kell megvásárolnunk és máris teljesül gyermekünk vágya. Az ágy alatti részt játékra vagy akár tárolásra is tudjuk használni. A korábbi kiegészítőket is tudjuk használni, kiegészítve az ágyra helyezhető függönnyel.

A Flexa 5év garanciát vállal a kiegészítő alkatrészek utánpótlására.

 

 

   =  

       Láb és létra galériaágyhoz


 

Testvérek

Kistestvér születésekor a pici megkapja a rácsos ágyat, a nagyobbnak érdemes Flexa alapágyat választani. Ahogy nőnek a gyerekek, felmerül az igény, hogy egy szobába költözzenek, de minél több hely maradjon játékra. Ebben az esetben ideális emeletes ágyat választani. A meglévő Flexa alapágyat bővíthetjük úgy is, hogy emeletes ágyat alakítunk ki belőle.Később ezek az ágyak szétszedhetők és önálló ágyként használhatók.

 

+   +  = 

 

A Flexa 5év garanciát vállal a kiegészítő alkatrészek utánpótlására.

 

 

+ 5 év

 

Ahogy a gyerekek nőnek, külön szobára vágynak. A helyeztünk egyszerű, hiszen a meglévő emeletes ágyat szétszereljük és az ágyakat külön használjuk. Ha gyakran alszik nálunk barát, vagy rokon, célszerű kiegészítő vendégágyat vásárolnunk. Az ágyak alá akár tárolófiókot is választhatunk.

               =   

            =  

 

További számos lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a bútorokat saját igényünknek megfelelően alakítsuk ki. Az ágyak akár íróasztallappal, polcokkal, tárolókkal, csúszdával egészíthetők ki. A lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt.

 

 

Keresés